Empties from 2018

Hej allihopa

Börjar väl med att avsluta 2018 med att vis upp de produkter jag använt upp under året som gått. En del har jag ju visat i mitt project pan men här kommer jag visa resten av mitt skräp. Jag har under 2018 bara sparat saker som jag gillat och en och annan dubblett av favoriterna. Jag kommer inte skriva om alla produkterna utan om det är någon särskild produkt ni vill höra mer om så säg till i kommentarerna så ordnar jag det.

Här finns en hel del från Lumenes adventskalender 2017 vilket även kommer synas längre ner i inlägget. Kan säga att jag verkligen gillat alla Lumenes C-vitamin produkter.
På denna bild finns också mina 3 favoriter som jag inte kan vara utan Elixir Niactil 4%, Eucerin Skin renewal treatment och The ordinary Hyaloronic acid + B5.

3 fuktserum som jag använt upp varav en som tidigare varit en favorit men som efter omformulering inte alls är lika bra längre och det är så klart Kronans Fuktserum jag pratar om. Gillade Indy beautys serum men kommer inte köpa igen då jag tyckte att det var för starkt parfymerat.

Här ser ni stapelvaror då båda Eucerin produkterna är omköpta och Camomile cleansing butter är verkligen så bra då det löser upp allt det envisaste vattenfasta sminket som ingenting (testar andra liknande produkter men skulle absolut köpa om annars).

Här har vi min absoluta brynfavorit från ABH bredvid en inte alls lika bra från Pixi.
Gillade mascaran till vardags då den var riktigt svart och inte trillade ner under ögonen.

Syns det att jag måste smörja mina fötter varje gång jag duschat? Den ända produkkategorin jag sparat alla tomma tuber. Har alltså gått igenom dessa 4 plus 3 tuber till som var med i PP2018. Har för övrigt hittat en ny favorit som jag kommer skriva om framöver.

Om någon vet var jag kan hitta denna shower cream från Respons snälla berätta. Jag älskar doften av denna men har inte sett den någonstan på säkert 6 månader.

Dessa gillade jag jättemycket och skulle gärna köpa om.

Ögonkrämen på denna bild har blivit en favorit och har en ny tub på gång redan. I övrigt flera guldkorn här, alla utom en som är omköpta eller som jag kan tänka mig köpa igen.

Här är ytterligare en favorit till brynen Lumenes brynvax i gråbrun som Linda Hallberg nyligen skrivit om HÄR.

Mycket från Lumenes kalender och av dessa är det bara micelärvattnet som jag verkligen gillade. De andra var inte riktigt för mig men gillade ju de med c-vitamin.

Lite gamla favoriter där läppceratet alltid finns i min handväska och jag gissar att jag alltid kommer att ha ett där.

Detta var alltså allt som jag sparat från 2018 men har gjort slut på mera saker. Till i år ska jag spara allt som tar slut och summera i slutet på året hur mycket som jag faktiskt gjort slut på och vad det kostat. Känns som en nyttig övning för att se vad allt som man tar för givet kostar. Vill ni ha månatliga uppdateringar också eller är vi nöjda med en summering i januari nästa år?

 

2 reaktioner på ”Empties from 2018

 1. Lotta

  Jag tycker det hade varit bra månadsvis! Och en kort sammanfattning om varje produkt. Lite mer jobb för dig klart…
  Får jag fråga vad du tyckte om Miss Baby Roll mascaran?

  Gilla

  1. Så månadsvis och en stor sammanfattning när året är över för att se hur mycket man faktiskt gjort slut på. Dock så blir januari och februari tillsammans för de är redan blandade 🙂

   Jag gillade verkligen Miss Baby Roll, fick sååå fina fransar av den även om jag tyckte borsten var lite stickig. Mina fransar blev riktigt svarta med volym samtidigt som de var separerade.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s