PR OCH POLICY

Pressprover

Jag tar tacksamt emot press/arbetsprover vilka jag kommer att utvärdera och recensera på bloggen. Min blogg drivs efter pressetiska regler, vilket betyder att produktprover tas emot helt förutsättningslöst och det finns inga garantier att jag kommer skriva om en eller annan produkt. Alla omdömen och åsikter är alltid 100% mina och kan inte köpas eller påverkas av tredje part.

Samarbeten och sponsrade inlägg

Om jag har fått ersättning för att skriva om en produkt kommer inlägget alltid att vara annonsmärkt.  Längst upp och längst ner i inlägget kommer det stå att ”Inlägget är i samarbete med företag X”.

Annonslänkar

När jag börjar använda mig av annonslänkar, affiliatelänkar kommer det att vara tydligt uppmärkt både högst upp och längst ner i inlägget med ”Inlägget innehåller annonslänkar”. Även varje enskild länk kommer att innehålla ordet reklamlänk (detta är lag). Affiliatelänkar innebär att jag antingen får en viss procent på beloppet ni handlar för eller ett visst belopp per klick på länken.

Copyright

Alla bilder och texter på bloggen Karinsbeautyroom är mina egna om inget annat anges i anslutning till text eller bild och skyddas därför av upphovsrättslagen.
Vill du använda dig av mina texter eller bilder, maila mig på: karinlindh77@gmail.com
Vill du ha ett samarbete eller skicka arbetsprover för mig att testa? Maila:  karinlindh77@gmail.com